Myytävät ja vuokrattavat toimitilat

Myytävää tai vuokrattavaa liike- ja toimitilaa Uudeltamaalta, Pirkanmaalta ja Pohjois-Karjalasta. Millaiset tilat ja tilaratkaisut tarvitsisit? Kartoitetaan yhdessä toimitilatarpeesi ja me suunnittelemme sen perusteella sinulle sopivat toimitilat sekä etsimme sopivan tontin.

Vuokrataan

Uudet liiketilat | Toivio | Pirkkala

Toiviontie 1, 33920 Pirkkala

Suunnitteilla uutta varasto- / tuotanto- / liiketilaa Pirkkalaan, 2000m2 – 4000m2.

Lue lisää
Vuokrataan

Varastotilaa | Toivio | Pirkkala

Toiviontie 1, 33920 Pirkkala

Pirkkalasta on vapautumassa 882 m² varastotilaa 1.7.2023 mennessä. Varastotilan lisäksi hallista vapautuu 2 pientä parvea, joita voi käyttää toimistona/neuvottelutilana.

Lue lisää
VuokrataanMyydään

Masterpark | Lehmo

Masterintie 1 b, 80710 Lehmo

Masterpark on Lehmossa, Joensuun lähellä, sijaitseva kehittyvä yrityspuisto, jonne on tulossa jo kuudes liikerakennus. Vuokrataan tai myydään: 1500 m² – 2000 m² liike- ja toimitilaa.

Lue lisää
VuokrataanMyydään

Konala | Helsinki

Muonamiehentie 11, 00390 Helsinki

Teollisuus- ja varastorakennusten korttelialue. Lisäksi tontil­le saa sijoittaa myyntinäyttely-, toimisto- ja muuta vastaavaa tilaa enintään 35% raken­netusta kerrosalasta.

Lue lisää
VuokrataanMyydään

Varastotilaa | Noljakka | Joensuu

Noljakankaari 1, 80140 Joensuu

Vapaata varasto- ja myyntitilaa löytyy Noljakasta. Ostoskeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, kätkee sisälleen useita palveluita.

Lue lisää
Vuokrataan

Paihola | Kontiolahti

Sairaalatie 6 A 80850 Paihola

Vuokrataan liike- ja toimitilaa edullisesti Paiholan kehittyvältä virkistysalueelta.

Lue lisää
VuokrataanMyydään

Keskusta | Joensuu

Sepänkatu 33 A, 80100 Joensuu

Liike- ja toimistohuoneisto Joensuun ydinkeskustassa.

Lue lisää

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.