Liiketilat | Vuokra alk. 7,8€/m² | Vantaa

Tikkurilantie 48, 01300 Vantaa
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Vuokrataan

Aivan Tikkurilan keskustaan sijoittuvasta toimitilarakennuksesta on nyt tarjolla erilaisia toimitiloja yrityksille ja yksityishenkilöille tarpeen mukaan välillä 75-138 m². Tilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi toimistokäyttöön. Tiloista löytyy keittiötilat. Ylimmän kerroksen toimistotilasta löytyy oma terassi sekä kattoikkunoita. Parkkipaikat löytyvät pihasta.

Sijainti on mitä erinomaisin, kohde sijoittuu vain n. 10 minuutin kävelymatkan päähän Tikkurilan juna-asemasta. Aivan lähietäisyydeltä löytyy useita ravintoloita huoltoasema sekä muita palveluita. Sijainti sopii erinomaisesti myös autolla liikkuvalle, Kehä III:lle on matkaa autolla vain 3min.

Mikäli tässä voisi olla juuri sinulle tai yrityksellesi sopivat tilat, ole yhteydessä Miikka Väänäseen numerosta 044 057 6017

Lue lisää
Perustiedot
VapautuminenHeti vapaa
VuokraAlkaen 585€ + alv
NeliöhintaAlkaen 7,8€/m²/kk + alv
Muut kulutSähkö käytön mukaan
Ominaisuudet75-138 m2:n toimistotiloja

Lähialueen palvelut

Lähiympäristössä on monenlaisia palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi alueelta löytyy kulttuuritarjontaa ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Tikkurilan urheilupuisto ja viheralueet tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan.

Liikenneyhteydet

Liiketilat sijaitseva keskeisellä paikalla Tikkurilan kaupunginosassa, lähellä Tikkurilan juna-asemaa. Tämä tekee tiloista erittäin helposti saavutettavat niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin.

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.