Strategia & Arvot

Master Yhtiöt on Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa harjoittava yhtiö. Rakennamme kaupunkeihin ja kaupunkien lähiseuduille viihtyisiä elinympäristöjä, jotka ovat yhä useamman saavutettavissa. Liiketoimintamme koostuu kiinteistöjen, asuntojen ja toimitilojen kehittämisestä sekä yritystemme kasvun mahdollistamisesta.

 

 

Arvomme

Innovatiivisuus
Innovatiivisuus
Luottamus
Luottamus
Rohkeus
Rohkeus

1. Innovatiivisuus – Näemme ideoita ja mahdollisuuksia

Autamme lupaavia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Näemme ympärillämme mahdollisuuksia, ja haluamme olla etulinjassa viemässä eteenpäin uusia innovatiivisia ideoita. Vakavaraisena perheyrityksenä meillä on mahdollisuus katsoa pitkälle tulevaisuuteen. Teemme minkä lupaamme, ja enemmänkin. Edistyksellisenä toimijana haluamme tehdä osamme vaikuttavamman ja kestävämmän huomisen puolesta.

2. Luottamus – Luotamme tekijöihimme ja rakennamme kumppanuuksia

Teemme minkä lupaamme, ja enemmänkin. Toimimme rakennusalan luotettavana kumppanina ja autamme asiakkaitamme ratkaisemaan tilahaasteet. Lisäksi luotamme ammattilaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme.

3. Rohkeus – Rehti ja rohkea tekijä

Laatu ei synny, se täytyy tehdä. Me Master Yhtiöillä erikoistumme kotien ja vapaa-ajan asuntojen rakentamiseen sekä kiinteistö- ja aluekehittämiseen. Tuomme nykyaikaisia koteja aivan tavallisten ihmisten ulottuville, ja tarjoamme suurille ja pienille toimijoille mahdollisuuden kasvaa ja menestyä. Perustamme toimintamme osaaviin ihmisiin, rohkeisiin unelmiin ja rehtiin tekemisen meininkiin.

Poikkeuksellinen huolenpidon henki

Perheyhtiön vahva huolenpidon henki näkyy kaikessa mitä teemme. Meille omistaja-arvo on omistamisen arvoa. Se tarkoittaa, että pidämme huolta yrityksistä, kiinteistöistä ja niissä työskentelevistä ihmisistä. Se on sitä, että haluamme taistella yhdessä hyvien asioiden puolesta vaikeinakin aikoina. Se on yhteistä iloa siitä, että saamme rakentaa parempaa Suomea.

Laadukkaat ja kestävät valinnat

Meille omistaminen on sukupolvien asia. Kun omistamme, kehitämme ja rakennamme. Säilytämme ja uudistamme. Asiakaslähtöinen design-ajattelu näkyy kohteissamme hyvänä suunnitteluna ja kestävänä toteutuksena. Ajatuksemme on, että edellinen sukupolvi luovuttaa omistukset seuraavalle aina arvokkaampina.

Yrittäjämäinen työskentely

Ammattilaisillamme on itseohjautuva työntekotapa, joka mahdollistaa joustavan ja nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin. Meillä jokainen työntekijä ottaa vastuun omasta työstään ja kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan työskentelyn, jossa asiakkaan tarpeet ovat aina keskiössä. Pyrimme ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Tutustu historiaamme

1990

1990

Yhtiö perustetaan nimellä Pohjois-Karjalan Mestarinikkarit Oy. Toimitusjohtajana Juha Väänänen. Listoitus alkaa pääkaupunkiseudulla.

2004

2004

Yhtiö jalkautuu Mestarinikkarit ja Ostella Oy:ksi
Toimitusjohtajaksi: Jukka Karhu
Liikevaihto: 6,84 M€
Henkilöstö: 76

2014

2014

Listoitusliiketoiminta myydään ruotsalaiselle Mellby Gårdille.

2016

2016

Rakennusliiketoiminta yhtiöitetään Master Kodit Oy:ksi
Liikevaihto: 17 M€
Henkilöstö: 34

2018

2018

Master Kotien toimitusjohtajaksi

Teemu Auvinen

2020

2020

Master Yhtiöiden toimitusjohtajaksi

Miikka Väänänen

Yrityksiämme

Omistajat

Atte Väänänen
Atte Väänänen
Hallituksen puheenjohtajaatte.vaananen@masteryhtiot.fi0400 576 017
Juha Väänänen
Juha Väänänen
Hallituksen jäsenjuha.vaananen@masteryhtiot.fi040 067 2356
Jukka Karhu
Jukka Karhu
Hallituksen jäsenjukka.karhu@masteryhtiot.fi040 553 0261

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä oheisella lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.