Vuokrattavat asunnot

Haluaisitko asua luonnon äärellä, mukavasti ja huolettomasti? Viihtyisässä ympäristössä sijaitsevissa vuokra-asunnoissamme arki kulkee keveästi. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää asunnoista tai laita hakemus meille.

40 m2
Kontiolahti
2h+kt

Viihtyisät nykyaikaiset kaksiot olemme uudistaneet Paiholan luhtitalojen soluasunnoista. Makuuhuoneesta sekä olohuoneesta avautuu hulppeat näkymät Pielisjoelle.

Lue lisää
64 m2
Kontiolahti
3h+kt

Rauhallinen kolmio sijaitsee Paiholan Tähkässä, jonka ikkunoista avautuu upean avara peltonäkymä. Asunto on jätetty vanhahtavaan tyyliin, joka tuo rauhallista tunnetta ja turvallisen olon.

Lue lisää

Asunnon vuokraamisen vaiheet

1. Ota yhteyttä

Me Master Yhtiöllä toimimme aina asiakaslähtöisesti. Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin aloitetaan yhteistyö ja etsitään juuri sinun yrityksellesi!

2. Täytä asuntohakemus Kodiassa

Löydettyäsi kiinnostavan vuokra-asunnon voit täyttää asuntohakemuksen Kodiassa. Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

3. Vuokrasopimuksen allekirjoitus

Vuokrasopimuksen allekirjoitus tehdään sähköisesti.

4. Muuttajan muistilista:

Maksa vakuus
Muista kotivakuutus
Avaa sähkösopimus
Avaimet asuntoon saat sopimuksen mukaan
Tee muuttoilmoitus ja käännä postisi
Nauti asumisesta ihanalla alueella!

5. Asuminen ja huolenpito

Asumisesi aikana voit olla meihin tai kiinteistöhuoltoon yhteydessä missä tahansa asumiseen tai kiinteistöön liittyvässä huolessa.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.

Simo Väänänen
Simo Väänänen
Myyntipäällikkösimo.vaananen@masteryhtiot.fi050 387 1812


  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Etsitkö uutta kotia, vuokra-asunnon sijaan?

  Rakennamme nykyaikaisia koteja luonnonläheisille sijainneille eri puolille Suomea. Aloita parempi arki uudessa viihtyisässä kodissa, jossa voit vain nauttia asumisesta. Tutustu Master Kotien uudiskohteisiin ja varaa omasi.

  Masterkodit

  Tehokkaat ja moni-puoliset toimitilat

  Vuokraa tai osta toimitilat erinomaiselta sijainnilta, luotettavalla aikataululla. Millaiset tilat ja tilaratkaisut tarvitsisit? Saamme kaiken järjestymään!

  Toimitilat

  Tutustu ja varaa oma tonttisi

  Tee kotiunelmista totta. Luonnonkauniilla omakotitalotonteillamme on kaikki hyvän elämän ainekset. Hinnoittelemme tontit selkeästi ja läpinäkyvästi.

  Myytävät tontit