Masterpark toimitilat | Lehmo

Masterintie 1 b, 80710 Lehmo
1/2
2/2
VuokrataanMyydään

Liike- ja toimistotilaa hyvällä sijainnilla

Masterpark on Lehmossa sijaitseva kehittyvä yrityspuisto, jonne on tulossa jo kuudes liikerakennus. Vuokrataan tai myydään: 1500 m² – 2000 m² liike- ja toimitilaa. Uuteen liikerakennukseen haetaan tällä hetkellä erilaisia toimijoita. Tilat sijaitsevat Vanhan Nurmeksentien varressa, vain 4,5 km päässä Joensuun keskustasta. Alueella on väljät parkkipaikat sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Rakennammekin räätälöityjä tilaratkaisuja, jotka mahdollistavat esimerkiksi toimisto-, liikunta-, eläinlääkäri-, ravintola- ja muiden toimijoiden tulemisen palvelualueelle.

Lue lisää
Perustiedot
ValmistumisvaiheVaiheen 6 suunnittelu käynnissä
Alueen koko5,5 ha
Rakennusoikeus13 500 m2
LämmitysmuotoMaalämpö
Vuokraalkaen 9€/m²
Ladattavat materiaalit
HankekuvausLataa

Lähialueen palvelut

Kauppaan 1 km Alueella: 9 kenttäinen padel-keskus Lounasravintola Parturi-kampaamo Fysioterapia

Liikenneyhteydet

Julkinen bussiliikenne Vanhan Nurmeksen tiellä.

Koulut ja päiväkodit

Päiväkotiin 1,1 km Kouluun 2,2 km

Muut lisätiedot

Väljät parkkipaikat alueella

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin aloitetaan yhteistyö ja etsitään juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.