Masterparkin yrityspuisto | Lehmo

Masterintie 1 b, 80710 Lehmo
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
VuokrataanMyydään

Uutta liike- ja toimistotilaa 4,5km Joensuun torilta

Masterpark on Lehmossa, Joensuun lähellä, sijaitseva kehittyvä yrityspuisto, jonne on tulossa kuudes liikerakennus. Masterparkista on muodostunut Joensuu-Kontiolahti talousalueen keskeinen yritys- ja toimitilakeskittymä. Toimitila-alue kattaa tällä hetkellä noin 200 työpaikkaa monipuolisine palveluineen. Palveluverkostoa parantaa lokakuussa 2023 avautunut autopesula.

Masterparkin toimitila-alue palvelee erinomaisesti Joensuun, Kontiolahden, Lehmon ja Rantakylän asiakas- ja yhteistyöverkostoja. Alueen liikennejärjestelyihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jonka vuoksi alueelle on helppo saapua niin autolla, pyörällä, kuin julkisilla kulkuneuvoilla Vanhaa Nurmeksentietä pitkin. Lisäksi rakennusten optimaalinen sijoittuminen Masterparkin miljööseen mahdollistaa väljät parkkitilat niin työntekijöille kuin asiakkaille.

Maalämpö sekä yksilöllisesti toteutetut tilat mahdollistavat edulliset käyttökustannukset sekä tarjoavat tilojen käyttäjällä optimaalisen käyttökokemuksen. Tällöin aluerakentamisen periaatteilla toteutettu Masterpark tarjoaa aitoa lisäarvoa liiketoiminnan kehittymiseksi.

Vuokrataan tai myydään: 100m² – 2000 m² liike- ja toimitilaa. Uuteen liikerakennukseen haetaan tällä hetkellä erilaisia toimijoita. Uudet toimitilat sijaitsevat Vanhan Nurmeksentien varressa, vain 4,5 km päässä Joensuun keskustasta.  Rakennamme räätälöityjä tilaratkaisuja, jotka mahdollistavat esimerkiksi toimisto-, liikunta-, eläinlääkäri-, ravintola- ja muiden toimijoiden tulemisen palvelualueelle. Alueen vetovoima: padel-kenttiä, lounasravintola, parturi-kampaamo, fysioterapia, väljät parkkipaikat ja hyvät liikenneyhteydet.

 

Lataa esite tästä

Lue lisää
Perustiedot
ValmistumisvaiheVaiheen 6 suunnittelu käynnissä
Alueen koko5,5 ha
Rakennusoikeus13 500 m2
LämmitysmuotoMaalämpö
Vuokraalkaen 9€/m²
Ladattavat materiaalit
Masterparkin yleisesittelyLataa
Hankekuvaus Toimitila 6Lataa

Lähialueen palvelut

Kauppaan 1 km Alueella: 9 kenttäinen padel-keskus Lounasravintola Parturi-kampaamo Fysioterapia

Liikenneyhteydet

Julkinen bussiliikenne Vanhan Nurmeksen tiellä.

Koulut ja päiväkodit

Päiväkotiin 1,1 km Kouluun 2,2 km

Muut lisätiedot

Väljät parkkipaikat alueella

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.