Uudet Toimitilat | Toivio | Pirkkala

Toiviontie 1, 33920 Pirkkala
1/2
2/2
Vuokrataan

Suunnitteilla uutta varasto- / tuotanto- / liiketilaa Pirkkalaan.

Tilaa on saatavilla noin 2000-4000m², ja se rakennetaan yksilöidysti vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilat voivat olla joko varastoa tai liiketilaa ja ne voidaan rakentaa yhteen tai kahteen tasoon. Piha-aluetta tulee 2000-4000m² riippuen rakennettavasta kiinteistöstä. Valmistumisaika on noin 8kk rakennusluvan saamisesta.

Toiviontie 1 sijaitsee Pirkkalassa, lähellä Sarankulman aluetta. Alueella toimii useita teollisuuteen ja autoiluun keskittyneitä yrityksiä. Pirkkalan monipuoliset päivittäispalvelut sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä. Kiinteistöllä on hyvä sijainti 3-tien välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää
Perustiedot
Rakennusoikeus2000m2 - 4000m2

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.