Schneider Electricin uudet toimitilat suunniteltiin huolellisesti, ottaen huomioon yrityksen ainutlaatuiset tarpeet ja liiketoiminnan vaatimukset. Onnistunut projekti saavutettiin niin, että asiakas oli vahvasti mukana suunnitteluvaiheessa. Toimistotilojen osalta kiinnitettiin erityistä huomiota viihtyvyyteen ja ergonomiaan. Tavoitteena oli luoda inspiroiva ja mukava työympäristö, jossa työntekijät voivat kukoistaa ja olla luovia. Tämä on olennaista, kun työskennellään alalla, joka vaatii jatkuvaa innovointia ja huippusuoritusta.

Lisäksi varastotilojen toimivuus oli keskeisessä roolissa suunnittelussa. Tilojen oli tuettava Schneider Electricin korkealaatuista tuotantoa ja logistiikkaa. Järkevä tilasuunnittelu mahdollisti tehokkaan työnkulun ja tuotantoprosessin optimoinnin. Kun toimisto ja varasto ovat suorassa yhteydessä toisiinsa, tilojen tehokas hyödyntäminen mahdollistuu.

Yksi Schneider Electricille tärkeimmistä vaatimuksista oli toimitilojen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tämä mahdollistaa nopean ja sujuvan pääsyn niin asiakkaille kuin työntekijöillekin, edistäen liiketoiminnan sujuvuutta ja tehokkuutta.

 

Tilat: Toimistotilat 240 m²  + Varastotilat 120 m²

 

   

 

Schneider Electricin kanssa yhteistyössä suunnitellut ja toteuttaneet toimitilat ovat nyt valmiina tukemaan yrityksemme kasvua ja innovaatioita. Olemme iloisia voidessamme olla osa Schneider Electricin tarinaa ja auttaa heitä saavuttamaan entistä suurempia menestyksiä uusissa, moderneissa toimitiloissaan.

Tutustu Schneiderin toimintaan osoitteessa: www.se.com/fi/fi/