Padel X on padelkeskusten valtakunnallinen ketju, joka korostaa laatua, yhteisöllisyyttä, terveyttä ja liikunnan iloa. Padel X tarjoaa ensiluokkaiset tilat ja palvelut padelharrastajille niin itse pelaamisesta palautumiseen asti.

_______________________________

Saimme mahdollisuuden rakentaa uuden Padel X Joensuu -padelkeskuksen, joka on täydellinen yhdistelmä huippuluokan mukavuutta ja moderneja teknisiä ratkaisuja. Keskuksesta löytyy 9 upeaa padelkenttää.

Padelkeskuksen hallirakennus on 3 146 m², joten tilaa riittää kyllä pelaamiseen ja rentoutumiseen. Projektimme toteutettiin tehokkaasti 5kk:ssa, mikä osoittaa sitoutumisemme laatuun ja aikatauluun. Toteutuksen nopeus ei tullut kuitenkaan laadun kustannuksella, sillä mm. keskuksen talotekniikka on täysin automatisoitu sekä maalämpö on suunniteltu varmistamaan kustannustehokkuutta.

” Padelkeskuksesta löytyy ensiluokkaiset pelikentät, lämmittelykuntosali, saunaosasto sekä lounge. ”

Hallirakennuksen vapaakorkeus on vaikuttavat 9 metriä, mikä luo avaran tilan tunteen ja mahdollistaa pelaajille viihtyisän liikuntakokemuksen. Korkea vapaakorkeus yhdistettynä automatisoituun talotekniikkaan ja 3 146 m² kerrosalaan tekee Padel X Joensuu -keskuksesta ylivoimaisen valinnan padelin harrastajille ja ammattilaisille.

Tutustu kohteeseen osoitteessa: www.padelx.fi/joensuu