Muonamiehentien kehityskohde Konalassa

Master Yhtiöt Oy kehittää toimitilakohdetta paraatipaikalle liikenteen solmukohtaan Kehä I:n ja Vihdintien risteykseen Helsingin Konalaan. Muonamiehentie sijaitsee vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Konala on pääkaupunkiseudun keskeisimpiä sijainteja Kehä I:n varressa, joten autolla pääsee nopeasti sekä itään että länteen. Kehä III sijaitsee myös vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Muonamiehentie sijaitsee myös erittäin hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, sillä lähimmälle juna-asemalle Pitäjänmäkeen on vain vajaan 15 minuutin kävelymatka. Arviolta loppuvuodesta 2023 liikennöinnin aloittavan Raide-Jokerin lähin pysäkki sijoittuu puolestaan noin 20 minuutin kävelymatkan päähän.

Tällä hetkellä kohteessa sijaitsee vuonna 1999 valmistunut 2-kerroksinen toimitilarakennus, jonka 1. kerros on korkeaa hallitilaa. Lisäksi rakennuksessa on erillinen 2-kerroksinen toimistosiipi, joka on juuri remontoitu vuokralaisen tarpeiden mukaiseksi.

Toimitilakohde on voimassa olevan asemakaavan mukaan teollisuus- ja varastorakennusten korttelialuetta. Master Yhtiöt suunnittelee kohteen kehittämistä asemakaavan puitteissa muun muassa käyttämättä olevan rakennusoikeuden osalta. Kohteeseen on muun muassa suunniteltu n. 2000 m2:n suuruista uutta toimitilarakennusta. Lisäksi olemassa olevan rakennuksen kehittämistä tutkitaan.

Lisätietoja kohteesta ja sen etenemisestä antaa:

Samuli Kumpulainen
samuli.kumpulainen@masteryhtiot.fi
050 322 1684