Hiekkaharjun kaavakehityskohde

Master Yhtiöt Oy suunnittelee asuinkerrostalokohdetta aivan Hiekkaharjun juna-aseman edustalle vehreään ja viihtyisään Vantaan Jokiniemeen. Suunnitteilla on kaksi asuinkerrostaloa sekä pieni liiketila toisen kerrostalon 1. kerrokseen. Hanke on tällä hetkellä kaavoituksessa *OAS-vaiheessa.

Jokiniemi sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella. Vain noin 200 metrin päässä sijaitsevalta Hiekkaharjun juna-asemalta matka junalla Helsingin keskustaan kestää vain 22 minuuttia. Lentokentältä sekä Keravan suunnalta tulevat lähijunat pysähtyvät Hiekkaharjun asemalla, joten junia kulkee arkisin ja lauantaisin Helsingin suuntaan noin 5 minuutin välein. Lisäksi Tikkurilan kattavat palvelut ovat vain 2 min ja Lentoasema vain 7 min junamatkan päässä. Autolla Kehä I:lle ajaa 6 minuutissa ja Tuusulan- sekä Lahdenväylille 8 minuutissa.

Pellavapolun kehityskohde sijaitsee kirjaimellisesti kaiken tarvittavan keskellä. Jokiniemen peruskoulu sijaitsee noin 300 metrin ja Tikkurilan lukio n. 400 metrin päässä suunnittelukohteesta. Myös lähipalvelut ja kattavat virkistyspalvelut ovat kävelymatkan päässä ja esimerkiksi lähikauppaan on matkaa n. 350 metriä, Hiekkaharjun urheilupuistoon noin 250 metriä ja kuntosalille sekä tenniskeskukseen noin 250 metriä. Jokiniemi on myös Golf-harrastajien unelmasijainti. Hiekkaharju Golf sijaitseekin vajaan 500 metrin päässä suunnittelukohteesta.

Hiekkaharjun kehityskohde tarjoaa tuleville asukkailleen sujuvan arjen ja viihtyisän kodin.

Kohteen arvioitu valmistuminen on vuosien 2025-2026 aikana.

 

Lisätietoja kohteesta ja etenemisestä antaa:

Samuli Kumpulainen
samuli.kumpulainen@masteryhtiot.fi
050 322 1684

*Osallistumis- ja arviointisuunnitelma