Toimitilaa | alk. 4,9€/m²/kk | Paihola | Kontiolahti

Sairaalatie 6 A 80850 Paihola
1/3
2/3
3/3
Vuokrataan

Liike- ja toimistotilaa hyvällä sijainnilla

Vuokrataan liike- ja toimitilaa edullisesti Paiholan kehittyvältäl virkistysalueelta. Rauhallinen ja viihtyisä ympäristö on houkuttanut kävijöitä viime vuosien aikana. Viime kesänä alueella kävi n. 25 000 henkilöä. Paiholaan haetaan erityisesti

Hoivatoimijaa
Lounasravintola
Fysioterapia
Hierojia

 

 

Lue lisää
Perustiedot
LämmitysmuotoLämmitys kuuluu vuokraan
Vuokraalkaen 4,90€/m²/kk

Koulut ja päiväkodit

Paiholan koulu, Paiholan päiväkoti

Muut lisätiedot

Hyvät parkkipaikat

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.