Toimistotilat | Hietalantie | Lehmo

Hietalantie 7, 80710 Lehmo
1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12
Myydään

Lehmossa hyvällä sijainnilla toimisto- ja hallitilaa. Liikehuoneistosta löytyy 187m² toimistotilaa, joka sisältää 7 erillistä toimistohuonetta, neuvotteluhuoneen omalla sisäänkäynnillä sekä yhteisen taukotilan. Lisäksi kauppaan kuuluu 110m² korkeaovellinen hallitila. Myynnissä A, B ja C huoneistot.

Velaton hinta: 175.000€

Erinomainen kohde omaan- tai sijoituskäyttöön!

 

Lue lisää
Perustiedot
VapautuminenMyynnissä: Vuokrattuna, 3kk irtisanomisaika
LämmitysmuotoSähkö
Muut kulutVelaton hinta: 175.000€

Lähialueen palvelut

S-market Lehmo 400 m Apteekki 400 m Parturi 400 m Posti 400 m Lounasravintola 1,1 km

Koulut ja päiväkodit

Koulu 1,8 km Päiväkoti 1,8 km

Muut lisätiedot

Hyvät omat parkkipaikat rakennuksen edessä.

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.