Parturi-kampaamo Unikan upeat tilat ovat tulosta huolellisesta yhteistyöstä rakennuttajan ja asiakkaan välillä. Meidän tehtävämme oli toteuttaa asiakkaamme toiveet ja visio uudesta kampaamosta, ja olemme ylpeitä siitä, mitä saimme aikaan yhdessä.

Asiakas painotti alusta asti ilmaisten parkkipaikkojen tärkeyttä, ja tämä toive ohjasi suunnittelutyötämme. Pyrimme varmistamaan, että parkkipaikat sijaitsevat kätevästi aivan sisäänkäynnin läheisyydessä, mikä tekee asiakkaiden vierailuista sujuvia ja mukavia.

Valaistus ja viihtyvyys olivat myös keskeisessä roolissa tilojen suunnittelussa. Panostimme laadukkaaseen ja tunnelmalliseen valaistukseen, jotta tiloissa vallitsisi miellyttävä ilmapiiri. Moderneista ja väljistä tiloista tuli paikka, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia kampaamokäynnistään täysin siemauksin.

   

Koko projekti oli tiivis yhteistyö, jossa rakennuttajana olimme sitoutuneita toteuttamaan asiakkaamme vision. Lopputulos, Unikan parturi-kampaamon tilat, ovat osoitus siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun rakennuttaja ja asiakas työskentelevät yhdessä luodakseen ainutlaatuisen ja toimivan tilan.

Tutustu parturi-kampaamo Unikaan täältä!