Saneeraus Paiholan Linnaan

Tervetuloa Siun Soten lastenkoti Paikkikseen! Vuonna 2020 me, rakennuttajana, saimme kunnian toteuttaa mittavan saneeraushankkeen, joka muutti tämän 21-paikkaisen lastensuojeluyksikön (noin 2200 m2) entistäkin paremmaksi paikaksi lapsille ja nuorille. Saneerauksen aikana kiinnitimme erityistä huomiota siihen, että vanhaa rakennuskantaa kunnioitettiin, ja tämä näkyy nyt uusissa tiloissa, joissa yhdistyy perinteisyys ja moderni toimivuus.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli hyödyntää tilan neliöt mahdollisimman tehokkaasti. Tämä mahdollisti sen, että pystyimme luomaan kodikkaat ja viihtyisät tilat asiakkaillemme. Lapsille ja nuorille on tärkeää, että he voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja viihtyisäksi, ja tämä oli etusijalla suunnittelussamme.

Saneerauksen yhteydessä panostimme myös siihen, että tilat olivat toimivia ja monipuolisia. Lastensuojeluyksikkö tarjoaa erilaisia palveluita ja tukitoimia, ja tilojen tuli olla mukautuvia eri tarpeisiin. Uskomme vahvasti, että hyvin suunnitellut tilatvoivat edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.

 

 

Paikkiksen saneerausprojekti oli meille tärkeä ja antoisa kokemus, ja olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Siun Soten lastenkoti Paikkis on nytentistäkin parempi paikka tarjota tukea ja turvaa lapsille ja nuorille. Olemme iloisia, että saimme olla mukana tässä hankkeessa ja auttaa luomaan hyviä muistoja ja kokemuksia tulevaisuuden sukupolville