Rakennuttajana olemme ylpeitä siitä, että saimme olla osa Comatec Oy:n matkaa kohti uusia, moderneja toimistotiloja. Vuonna 2019 valmistuneet tilat Masterpark-yrityspuistossa ovat osoitus huolellisesta suunnittelusta ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä.

Comatecin yksi keskeinen tavoite oli varmistaa työntekijöille väljät ja kätevät parkkipaikat lähellä työpaikkaa. Hyvin suunnitellut parkkipaikat tukevat työntekijöiden päivittäistä logistiikkaa ja luovat miellyttävän aloituksen työpäivälle.

Lisäksi panostimme viihtyisiin tiloihin asiakkaille, sillä asiakaskäynnit ovat tärkeä osa Comatecin toimintaa. Tilat on suunniteltu viihtyisiksi ja ammattimaisiksi, jotta asiakkaat voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja viettää mukavia hetkiä neuvotteluissa ja kohtaamisissa.

Huomionarvoista on myös äänieristysten huolellinen suunnittelu neuvotteluhuoneessa. Tämä varmistaa, että keskustelut voivat tapahtua häiriöttä ja luottamuksellisesti. Tilojen muunneltavuus oli toinen tärkeä näkökohta, ja suunnittelimme ne joustaviksi ja helposti muunneltaviksi vastaamaan Comatecin muuttuvia tarpeita.

Yhteistyö Comatecin kanssa oli antoisaa, ja olemme iloisia, että pystyimme toteuttamaan heidän visionaan modernista ja toimivasta toimistotilasta. Nämä tilat ovat nyt valmiina tukemaan Comatecin kasvua ja menestystä.

   

Tutustu Comatec:iin osoitteessa www.comatec.fi.