Toimistotilat | 3500€/kk + alv | Joensuun keskusta

Sepänkatu 33 A, 80100 Joensuu
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
VuokrataanMyydään

Keskeisellä paikalla Joensuun ruutukaava-alueella monenlaiseen toimitila/liiketilatarpeeseen soveltuva liikehuoneisto. Sijainti on mitä erinomaisin, kohde sijoittuu vain 10 minuutin kävelymatkan päähän Joensuun torilta ja 5 minuutin kävelymatkan päähän Itä-Suomen yliopistolta. Viimeksi kiinteistössä on toiminut kiinteistöalan toimija.

Tilajakauma 13 h, 2 x wc, 2 x ph, 2 x vh, kattaen yhteensä 434m². Tilat jakautuvat kahteen tasoon. Alakerrassa on 250m² ja yläkerrassa 184m².

Kohde on erittäin helposti ja kätevästi saavutettavissa.

Heti vapaa.

Voisiko tässä olla juuri teidän yrityksellenne sopiva toimitila/liiketila?

 

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai olla yhteydessä Janne Vartialaan (janne.vartiala@masterkodit.fi, puh. 050-9127114), joka vastaa mielellään myyntiä ja vuokrausta koskeviin kysymyksiin.

Lue lisää
Perustiedot
Vapautuminen11/2023
Alueen koko434 m²
LämmitysmuotoKaukolämpö
Vuokra3500€/kk + voimassa oleva alv
Muut kulutVelaton hinta 270 000€
OminaisuudetLiike- ja toimistohuoneisto

Askeleet uusiin toimitiloihin

1. Ota yhteyttä

Asiantunteva myyntimme auttaa sinua määrittelemään toimitilatarpeesi liiketoimintasi sekä toiveittesi perusteella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat toimitilat juuri sinun yrityksellesi!

2. Toimitilatarpeen kartoitus

Konseptoimme tarpeisiisi soveltuvia havainnekuvia, määrittelemme sopivan vuokran ja kohteen luovutuksen päivämäärän. Esittelemme sinulle tarpeisiisi soveltuvia luonnoksia ja eri vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi.

3. Tarjouksen tarkastelu

Käymme yhdessä läpi viimeistellyn rakennussuunnitelman, joka kattaa uusien toimitilojen pohjaratkaisun sekä kustannuslaskelman. Sovimme kirjallisesti rakennusprojektin aikataulusta, sisällöstä ja lopullisesta kohteen luovutuksesta.

4. Avaimet käteen

Kohde on muuttokunnossa ja valmis luovutettavaksi. Luovutamme tilan käyttöösi ja avustamme tarvittaessa sen käyttöönotossa. Muuta uusiin tiloihisi ja nauti! Muuttamisen jälkeen voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit, voit olla meihin yhteydessä oheiselle lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.