As Oy Sipoon Kartanonherra

Myynnissä upea vuonna 2020 valmistunut erillistalo Sipoon Nikkilässä! Olohuoneesta avautuu mielettömät näkymät peltomaisemille ja rauhallinen asuinalue sopii lapsiperheille.

Rinnepolku 6, Nikkilä, 04310 Sipoo

Kohteen tiedot

Rinnepolun Asunto Oy Sipoon Kartanonherra koostuu viidestä erillistalosta rauhallisessa naapurustossa. Osittain ympäröivä terassi ja tavanomaista korkeampi kattokorkeus tuo luksuksen tähän kohteeseen. Talossa on 5 makuuhuonetta, kodinhoitohuone heti sisäänkäynnin yhteydessä, WC- ja peseytymistilat molemmissa kerroksissa sekä tilava päämakuuhuone toisessa kerroksessa. Lisäksi alakerrassa on kaksi makuuhuonetta upeine näkymineen sekä lisähuone, joka voi toimia toimistona tai kuntosalina.

🏠 As Oy Sipoon Kartanonherra / D-Talo
📍 Rinnepolku 6, Nikkilä, Sipoo
🖤 Rauhallinen asuinalue
🏷️ 449 000 €

Sisätiloissa on runsaasti säilytystilaa tarpeisiin, sillä jokaisessa makuuhuoneessa on tilavat ja korkeat kaapistot, ja autokatoksen yhteydessä on tilava ulkovarasto. Keittiössä on myös hyvin kaappitilaa, ja keittiösaarekkeen ansiosta on runsaasti sekä säilytys- että laskutilaa. Lisäksi aamiaiskaappi on sulautettu tyylikkäästi keittiön integroituihin kaapistoihin.

5h+kt+sErillistalo
166 m²Koko
449 000 €Velaton hinta
3 182 m²Tontin pinta-ala
365,20 € / kkHoitovastike
NikkiläSipoo
2020Rakennusvuosi
2 825,30 € / m²Neliöhinta

Kysy lisää

Kysy kohteesta lisää Riveltä!

Harri Manner
Myynti Etelä-Suomi
harri.manner@rivekodit.fi
050 321 5081

Ota yhteyttä

Lataa esite

Tutustu kohteeseen tarkemmin lataamalla esite.

Lataa esite

Kuvat

   

   

   

   

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä oheisella lomakkeella.


    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.